book_a_table_button

ENTRÉES – FORRETTER
HUÎTRES DE BRETAGNE 160/320 ( Mo, So, F )
østers fra Bretagne, Speciale No. 3, ponzu mignonette og caviar de truite , 3 eller 6 østers
CHÈVRE FRAIS 225 ( L, Sn, Su )
fersk chevre fra Provence, crouton, taggiasche-oliven, mynte, salat og vinaigrette
ESCARGOTS À L'AIL 195 ( Mo, L )
franske hvitløksgratinerte snegler fra Bourgogne
COQUILLES SAINT-JACQUES GRATINÉES 245 (Mo, Sk, L )
ovnsgratinert villfisked kamskjell fra Møre, med smørdampet purre og fennikel, skalldyrsbisque og panagrattato
TARTARE MIXTE 230 ( E, Sn, Su )
håndskåret indrefilet, kapers, cornichons, pepperrot, brent løksennep, konfitert eggegule og fritert sjalottløk
RIS DE VEAU CROUSTILLANT 235 ( H, L, E )
fritert kalvebrissel, smørsaus med kapers, sprøstekt pancetta og sitron
…………………………
PLATS PRINCIPAUX – HOVEDRETTER

MOULES & FRITES 345 ( Mo, L, E )
500 gr hvitvinsdampede blåskjell fra Fosen i Sør-Trøndelag, kremet blåskjellkraft, frites og aioli
LINGUINI AU CITRON & LØYROM 365 ( H, L, F, Su )
fersk pasta, kalix løyrom fra Bottenviken, kremet sitronsaus med gressløk og crumble
TURBOT POÊLÉ 495 ( F,  L, Su )
stekt piggvar, squash emburreé, sauce nantais og brent purre, salsa provençale og grillede gourmetpoteter
SUPREME DE POULET EN CRÔUTE 425 ( H, L, E )
innbakt kyllingbryst fra Eng Gård farsert med sopp-duxelles, smørdampede grønnsaker, sauce suprême og potetpuré
PREMIUM ENTRECÔTE 485 ( E, L, Sn )
marmorert entrecôte fra Annis Pølsemakeri, grønn salat med vinaigrette, bearnaise og frites
…………………………
FROMAGE & DESSERTS – OST OG DESSERTER

ASSIETTE DE FROMAGES 245 ( L, H )
assortert utvalg modne upasturiserte franske oster, brød og fiken confiture
MARQUISE AU CHOCOLAT AU KAHLUA 235 ( E, L, Pi )
sjokoladeparfait med kaffe-likør, hakkede pistasjnøtter, creme anglaise og solbærsorbet 
CRÈME BRÛLÉE À LA PROVENÇALE 175 ( L, E )
rosmarinkokt fløte, egg, vaniljestang og sukker
COUPE COLONEL EXOTIQUE 165
sorbet på pasjonsfrukt og sitrongress, vodka
MACARON TIL KAFFEN 49 pr stk ( E, Ma, Pi )
Velg mellom sjokolade, bringebær og pistasj
…………………………

Åpningstider:
Onsdag - Søndag
17:00 - 23:00

Adresse:
Fagerborggata 1, 0354 Oslo

Kontakt:
info@fagerbistro.no
Tlf/SMS +47 940 80 591

in_icon fb_icon