book_a_table_button

HÛITRES – ØSTERS
HUÎTRES NATURELLES 144/288 ( Mo )
østers fra Bretagne, Speciale No. 3, sjalottløks-mignonette med sherryeddik, 3 eller 6 østers
HUÎTRES PONZU ET CAVIAR 160/320 ( Mo, So, F )
østers fra Bretagne, Speciale No. 3, ponzu mignonette og caviar de truite, 3 eller 6 østers
 
ENTRÉES – FORRETTER
CHÈVRE FRAIS 235 ( L, Sn, Su )
fersk chevre fra Provence på crouton, taggiasche-oliven, norske plomme-tomater, mynte og salat
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE 195 ( Mo, L )
hvitløksgratinerte snegler fra Bourgogne gratinert med beurre maître d'hôtel à la Ricard pastis
COQUILLES SAINT-JACQUES GRATINÉES 245 (Mo, Sk, L )
ovnsgratinert dykker-fiskede kamskjell fra Møre, smørdampet purre og fennikel, skalldyrsbisque og panagrattato                           
TARTARE MIXTE 230 ( E, Sn, Su )
håndskåret onglet (nyretapp), kapers, cornichons, pepperrot, brent løksennep, konfitert eggegule, fritert sjalottløk
RIS DE VEAU CROUSTILLANT 235 ( H, L, E )
fritert kalvebrissel, beurre monté med sitron og kapers, sprøstekt pancetta og erteskudd
 
PLATS PRINCIPAUX – HOVEDRETTER
MOULES & FRITES 345 ( Mo, L, E )
500 gr hvitvinsdampede blåskjell fra Fosen i Sør-Trøndelag, kremet blåskjellkraft, frites og aioli
LINGUINI AU CITRON & LØYROM 365 ( H, L, F, Su ) fersk pasta, kalix løyrom fra Bottenviken, sitronsaus med gressløk og crumble
TURBOT POÊLÉ 495 ( F,  L, Su )
stekt piggvar filet, sautert squash, sauce nantais med brent purre, salsa à la vierge og grillede nypoteter
SUPREME DE POULET EN CRÔUTE 435 ( H, L, E )
innbakt kyllingbryst farsert med sopp-duxelles, smørdampede grønnsaker, sauce sousbise og potetpuré
ENTRECÔTE CLASSIQUE 485 ( E, L, H, Sn )
marmorert premium entrecôte, grønn salat, sauce bearnaise og frites

FROMAGE & DESSERTS – OST OG DESSERTER
ASSIETTE DE FROMAGES 245 ( L, H )
utvalg modne oster (Brillat-Savarin, Tradition Grand Cru, Époisses, Saint Agur) og fikensyltetøy
FONDANT AU CHOCOLAT 205 ( L, E, H, M, Vn )
varm sjokoladefondant, valnøtter og vaniljeis
CRÈME BRÛLÉE À LA PROVENÇALE 175 ( L, E )
rosmarinkokt fløte, egg, vaniljestang og sukker
COUPE COLONEL EXOTIQUE 165 ( - )
vodka, pasjonsfrukt- og sitrongressorbet
MACARONS 110 ( E, Ma, Pi )
3 små makroner -  sjokolade, bringebær og pistasj


Åpningstider:
Onsdag - Søndag
17:00 - 23:00

Adresse:
Fagerborggata 1, 0354 Oslo

Kontakt:
info@fagerbistro.no
Tlf/SMS +47 940 80 591

in_icon fb_icon